Kuchařka při onemocnění ledvin
Nakladatel: | Vyšehrad |
ISBN: | 978-80-7429-809-7 |
Termín: | 24.04.2017 |
Pořadí vydání: | 1. |
Jazyk: | čeština |
Rozsah (počet stran): | 96 |
Formát (výška x šířka): | 205 x 145 mm |
Vazba: | měkké desky, lepená brožura oříznutá po třech stranách |
Materiál: | kniha |
Edice: | Vaříme s dietní sestrou |
Anotace
Ledviny mají v našem organismu velmi důležitou funkci, protože odstraňují z těla škodlové látky. Následkem onemocnění ledvin může vzniknout cukrovka, vysoký krevní tlak, ateroskleróza a mnoho dalších chorob. Knížka dietní sestry s úvodem MUDr. Novotného čtenáře upozorní, na co by si měli při snížené funkci ledvin dát pozor, jaké potraviny jsou pro ně vhodné, ale i čeho se mají vyvarovat.