Umění dobrého jídla
Nakladatel: | SLOVART |
ISBN: | 978-80-7529-260-5 |
Termín: | 09.11.2016 |
Pořadí vydání: | 1. |
Jazyk: | čeština |
Překladatelé: | Viktor Janiš, Hana Janišová |
Rozsah (počet stran): | 320 |
Vazba: | vázaná |
Materiál: | kniha |
Anotace
Zdraví začíná zevnitř – přispěje k tomu i to, když jíte skutečné, průmyslově nezpracované a výživné jídlo, které vám umožní vést zdravější a aktivnější život. Z knihy sester Hemsleyových pochopíte, co je pro vaše tělo dobré. A můžete pak jednoduše změnit své návyky a vybrat si jídlo, které je lahodné a zároveň vám svědčí. Autorky na základě vlastních zkušeností a deseti let studia sepsaly základní pravidla, v nichž kombinují odvěké principy stravování s moderním dietetickým výzkumem. Ze svého bohatého repertoáru vyzkoušených receptů pak vybraly jednoduché předpisy pro domácí vaření od snídaní, polévek přes maso a ryby, přílohy, zeleninová jídla, saláty, dipy a zálivky až po pečené či nepečené dezerty a nápoje.