Čokoláda
Nakladatel: | Omega |
ISBN: | 978-80-7390-498-2 |
Termín: | 26.10.2016 |
Pořadí vydání: | 1. |
Jazyk: | čeština |
Překladatel: | Vladimíra Fonfárová |
Rozsah (počet stran): | 256 |
Vazba: | vázaná |
Materiál: | kniha |
Anotace
Pro všechny, kdo mají rádi čokoládu, jsou tu sladké, netradiční recepty,klasické i současné. Kirsten Tibballs, šéfkuchaři přezdívaná ""australská královna čokolády"", provozuje školu pro domácí kuchaře, kteří chtějí ovládnout jemné umění čokolády a cukrářství. Její dlouholeté zkušenosti učitelky jí umožnily shromáždit tuto úžasnou sbírku receptů pro všechny, kteří si rádi dají něco sladkého na zub a kteří chtějí ohromit své přátele a rodinu pečlivě připravenými pokrmy z čokolády. Čokoláda je vždy hlavní ingredience každého receptu.Recepty jsou rozdělené do tří kategorií: lehké, středně těžké a obtížné. Kirsten pečlivě krok za krokem popisuje celou přípravu a doprovází ji mnoha fotografiemi, takže budete mít dokonalý přehled o celé přípravě.