Velká škola vaření
Nakladatel: | Euromedia Group |
ISBN: | 80-249-0207-9 |
EAN: | 9788024902079 |
Termín: | 09.10.2003 |
Pořadí vydání: | 1. |
Jazyk: | čeština |
Ilustrátoři: | fotografie, Eising Susi a Pete A. |
Překladatel: | Štumpf Eugen |
Rozsah (počet stran): | 400 |
Formát (výška x šířka): | 285 x 210 mm |
Vazba: | pevné desky, papírový potah (eventuálně s laminem), bez přebalu |
Materiál: | kniha |
Anotace
Vše začíná nákupem - V zevrubné kapitole Zbožíznalství najdete důležité informace o zelenině, bylinkách, rybách a mořských plodech, masu, drůbeži a zvěřině, tuzemském i exotickém ovoci. Dozvíte se, jak si ověřit čerstvost a kvalitu potravin. Více než 500 receptů - Pokladnice chuťových požitků: vyhlášené pokrmy klasické kuchyně, jednoduchá domácí jídla pro všední den, lákavá lehká sousta, rafinované kuchařské výtvory a mezinárodní speciality. Přes 1 000 fotografií - Exkluzivní barevné snímky vám přiblíží nepřeberné množství surovin a způsob jejich zpracování, jednotlivé pracovní postupy krok za krokem a hotové pokrmy, od rychlého občerstvení až po mistrovská díla, od předkrmu po dezert. Kuchařská kniha pro tři generace - Neměla by chybět v žádné domácnosti! Babička v ní objeví tradiční recepty z domácí kuchyně, maminka si vyzkouší speciality z ciziny a dcera se podle podrobného pracovního postupu naučí základům vaření a pečení s mnoha obměnami. Úspěch je pro všechny zaručen!