RAW - Živá strava
Nakladatel: | Alpress |
ISBN: | 978-80-7543-065-6 |
Termín: | 20.06.2016 |
Pořadí vydání: | 1. |
Jazyk: | čeština |
Rozsah (počet stran): | 112 |
Formát (výška x šířka): | 230 x 207 mm |
Vazba: | měkké desky, brožura sešitá drátěnou sponkou |
Materiál: | kniha |
Edice: | Alpress |
Anotace
Syrová strava, živá strava neboli raw food či vitariánství je způsob stravování, jehož základ spočívá v co nejšetrnější úpravě potravin, aby se v jídle i pití zachovalo maximum vitamínů, minerálů, enzymů a dalších výživných látek. Autorka nabízí informace, rady, tipy a hlavně recepty na to, jak vlastně „nevařit“, a přitom připravit chutné jídlo, třeba i příjemně teplé.