Zelenina, mléko a luštěniny ve výživě a přípravě pokrmů
Autor: | Jitka Vodáková |
Podtitul: | Praktické náměty pro výuku tematického okruhu Svět práce |
Jazyk (původní knihy): | čeština |
Nakladatel: | Nakladatelství Dr. Josef Raabe, s.r.o. |
ISBN: | 978-80-86307-33-6 |
Termín: | 07.03.2016 |
Pořadí vydání: | 1. |
Jazyk: | čeština |
Rozsah (počet stran): | 96 |
Vazba: | brožovaná |
Materiál: | kniha |
Anotace
V publikaci naleznete zajímavé náměty do tematického okruhu Příprava pokrmů. Součástí jsou nejen konkrétní receptury, ale též informace o významu jednotlivých surovin. Vše je doplněno pracovními listy pro žáky a učitele.
Žánr a kategorie knihy Zelenina, mléko a luštěniny ve výživě a přípravě pokrmů
Učebnice |