Využití biologických aditiv pro zvýšení kvality produkce zeleniny
Nakladatel: | Mendelova univerzita v Brně |
ISBN: | 978-80-7509-346-2 |
Termín: | 21.12.2015 |
Pořadí vydání: | 1. |
Jazyk: | čeština |
Rozsah (počet stran): | 56 |
Formát (výška x šířka): | 210 x 148 mm |
Vazba: | měkké desky, lepená brožura oříznutá po třech stranách |
Materiál: | kniha |
Anotace
Certifikovaná metodika přináší pro pěstitele zeleniny informace o možnostech využití biologických aditiv na bázi mykorhizních, saprotrofních a mykoparazitických hub a půdních bakterií, extraktů vyšších rosltin a bakteriálně řasových kultur.
Žánr a kategorie knihy Využití biologických aditiv pro zvýšení kvality produkce zeleniny
Učebnice » Učebnice pro vysoké školy |