Udíme, vaříme a konzervujeme podle vyzkoušených receptů
Autor: | Alena Doležalová |
Jazyk (původní knihy): | čeština |
Nakladatel: | Dona |
ISBN: | 978-80-7322-192-8 |
Termín: | 25.01.2016 |
Pořadí vydání: | 1. |
Jazyk: | čeština |
Rozsah (počet stran): | 216 |
Formát (výška x šířka): | 235 x 165 mm |
Vazba: | lepená brožura, obálka s chlopněmi |
Materiál: | kniha |
Anotace
Kuchařka seznamuje s průběhem domácí zabijačky a výrobou zabijačkových specialit, domácího uzeného masa, domácí šunky, klobás, salámů, párků a dalších masných výrobků. Čtenáři zde najdou mnoho výborných receptů na přípravu pokrmů nejen z vepřového, ale i dalších druhů masa domácích zvířat. Kniha obsahuje i návody na různé způsoby konzervování masa. Zpestřením jsou navíc recepty na zeleninové přílohy a saláty.