Domácí řeznická kuchařka
Nakladatel: | CPress |
ISBN: | 978-80-264-0995-3 |
Termín: | 18.01.2016 |
Pořadí vydání: | 1. |
Jazyk: | čeština |
Rozsah (počet stran): | 164 |
Formát (výška x šířka): | 225 x 167 mm |
Vazba: | vázaná |
Materiál: | kniha |
Anotace
Milujete klasické domácí zabijačkové výrobky? Udělejte si je sami! Kniha plná návodů, jak si vyrobit jelita, jitrnice, tlačenky, paštiky, klobásy, párky, salámy, šunky, prejt, ovar a další. Vše zvládnete udělat i v bytě, nepotřebujete vesnický dvorek ani prasátko, stačí pouze nakoupit si suroviny a pustit se do díla. Ale pokud budete chtít, podle této knihy můžete aktivně pomáhat řezníkovi při opravdové zabijačce, protože postupy, jak na to, zde najdete také. Navíc zde naleznete kapitolu, jak si postavit domácí udírnu a návod na uzení domácích výrobků, a také kapitolu s velmi starými zabijačkovými recepty.