Význam proteolýzy během zrání přírodních sýrů
Nakladatel: | Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
ISBN: | 978-80-7454-518-4 |
Termín: | 19.08.2015 |
Pořadí vydání: | 1. |
Jazyk: | čeština |
Rozsah (počet stran): | 50 |
Vazba: | měkké desky, brožura sešitá drátěnou sponkou |
Materiál: | kniha |
Anotace
Habilitační práce se zabývá významem intenzity proteolytických procesů v přírodních sýrech pro vybrané jakostní parametry této komodity. Během zrání přírodních sýrů byly podmínkami skladování (zejména teplotou) přímo ovlivněny texturní vlastnosti a také koncentrace prekurzorů senzoricky aktivních látek – volných aminokyselin.
Žánr a kategorie knihy Význam proteolýzy během zrání přírodních sýrů
Učebnice » Učebnice pro vysoké školy |