Potravinářská mikrobiologie

Potravinářská mikrobiologie
Potravinářská mikrobiologie
Autoři:, Lenka Dostálová, Lenka Detvanová
Podtitul:Návody do cvičení
Jazyk (původní knihy):Jazyk vydání čeština čeština
Zkuste koupit knihu na KOSMAS.czPřidat komentářPřidat recenziPřidat odkazPřidat obálkuPřidat inzerát na knihu do bazaru
Potravinářská mikrobiologie
Potravinářská mikrobiologie
Nakladatel:Mendelova univerzita v Brně
ISBN:978-80-7509-259-5
Termín:
Pořadí vydání:1.
Jazyk:Jazyk vydání čeština čeština
Rozsah (počet stran):64
Formát (výška x šířka):297 x 210 mm
Vazba:měkké desky, lepená brožura oříznutá po třech stranách
Materiál:kniha

Anotace

Skriptum je určeno studentům potravinářských oborů bakalářského a navazujícího magisterského studia. V úvodních kapitolách seznamuje studenty s prací s mikroskopem a základnímy mikroskopickými technikami a postupy, morfologií a fyziologií mikroorganismů. V dalších kapitolách jsou praktické úkoly, v nichž si studenti osvojí základní postupy používané při analýzách.

Žánr a kategorie knihy Potravinářská mikrobiologie

Učebnice » Učebnice pro vysoké školy