Potravinářská mikrobiologie
Autoři: | Libor Kalhotka, Lenka Dostálová, Lenka Detvanová |
Podtitul: | Návody do cvičení |
Jazyk (původní knihy): | čeština |
Nakladatel: | Mendelova univerzita v Brně |
ISBN: | 978-80-7509-259-5 |
Termín: | 03.06.2015 |
Pořadí vydání: | 1. |
Jazyk: | čeština |
Rozsah (počet stran): | 64 |
Formát (výška x šířka): | 297 x 210 mm |
Vazba: | měkké desky, lepená brožura oříznutá po třech stranách |
Materiál: | kniha |
Anotace
Skriptum je určeno studentům potravinářských oborů bakalářského a navazujícího magisterského studia. V úvodních kapitolách seznamuje studenty s prací s mikroskopem a základnímy mikroskopickými technikami a postupy, morfologií a fyziologií mikroorganismů. V dalších kapitolách jsou praktické úkoly, v nichž si studenti osvojí základní postupy používané při analýzách.
Žánr a kategorie knihy Potravinářská mikrobiologie
Učebnice » Učebnice pro vysoké školy |