Domácí klobásy
Nakladatel: | Jan Vašut s.r.o. |
ISBN: | 978-80-7236-926-3 |
Termín: | 28.05.2015 |
Pořadí vydání: | 1. |
Jazyk: | čeština |
Rozsah (počet stran): | 128 |
Formát (výška x šířka): | 235 x 167 mm |
Vazba: | měkké desky, brožura sešitá drátěnou sponkou |
Materiál: | kniha |
Anotace
Grilované nebo opečené na pánvi, pikantní nebo jemné, silné nebo tenké – existuje bezpočet variant klobás, ale nejlépe jistě chutnají ty domácí. Jejich výroba vůbec není složitá a máte-li ke kuchyni alespoň trochu vřelý vztah, určitě vás domácí klobásy začnou bavit. Specialista na grilování Karsten „Ted“ Aschenbrandt vám názorně ukáže, co do klobásek patří a co raději ne, jaké náčiní budete při plnění klobás potřebovat a na co dávat pozor, abyste si na grilu připravili opravdu skvělé pochoutky. Výrobou domácích klobás vás budou provázet fotografie popisující pracovní postup „krok za krokem“. A protože bez praktického uplatnění by naše klobásová kuchařka nebyla úplná, najdete v ní i autorovy nejlepší recepty z klobás, jako třeba točený burger, klobásový špíz nebo klobásový koláč. Pro jednou zapomeňte na klobásu s chlebem a hořčicí a popusťte uzdu své fantazii!