Chemie potravin

Chemie potravin
Chemie potravin
Podtitul:Laboratorní cvičení
Jazyk (původní knihy):Jazyk vydání čeština čeština
Zkuste koupit knihu na KOSMAS.czPřidat komentářPřidat recenziPřidat odkazPřidat obálkuPřidat inzerát na knihu do bazaru
Chemie potravin
Chemie potravin
Nakladatel:Mendelova univerzita v Brně
ISBN:978-80-7509-170-3
Termín:
Pořadí vydání:1.
Jazyk:Jazyk vydání čeština čeština
Rozsah (počet stran):89
Formát (výška x šířka):297 x 210 mm
Vazba:měkké desky, lepená brožura oříznutá po třech stranách
Materiál:kniha

Anotace

Učební text je rozdělen do sedmi kapitol, zahrnujících základy bezpečnosti práce v laboratoři, vybráné analýzy mléka, mléčných výrobků a vajec, masa a mosných výrobků, rostlinných a živočišných tuků, vybrané analýzy mouky a pekařských výrobků, analýzy různých nápojů a dalších výrobků.

Žánr a kategorie knihy Chemie potravin

Učebnice » Učebnice pro vysoké školy