Příprava bílých vín
Nakladatel: | Radix |
ISBN: | 978-80-905319-4-9 |
Termín: | 10.03.2015 |
Pořadí vydání: | 1. |
Jazyk: | čeština |
Rozsah (počet stran): | 292 |
Vazba: | vázaná |
Materiál: | kniha |
Anotace
Publikace je určena všem producentům vína. Kniha podává ucelený přehled o složení bílého vína a významu jednotlivých látek pro kvalitu konečného produktu – lahvového vína. Zabývá se ale především postupem, jak pozitivní látky udržet a naopak negativní potlačit. Kniha pojednává o technologickém postupu přípravy bílých a růžových tichých suchých i speciálních botrytických přírodně sladkých vín, stejně jako i vín šumivých.
Žánr a kategorie knihy Příprava bílých vín
Domov a zahrada » Zahrada » Všeobecné a ostatní |