Redukční recepty... bez lepku...
Nakladatel: | Jan Vašut s.r.o. |
ISBN: | 978-80-7236-880-8 |
Termín: | 30.01.2015 |
Pořadí vydání: | 1. |
Jazyk: | ![]() |
Rozsah (počet stran): | 192 |
Formát (výška x šířka): | 242 x 162 mm |
Vazba: | měkké desky, brožura sešitá drátěnou sponkou |
Materiál: | kniha |
Anotace
Tato kniha je určena všem, kteří se řídí pravidly bezlepkové nebo diabetické stravy, chtějí zhubnout, a přitom nehladovět. Olga Mengerová jako zkušená nutriční terapeutka pro ně sestavila více než 300 receptů a několik základních tipů a triků, jak si vytvořit zdravý jídelníček. Často se stává, že i když známe zásady správné výživy, neumíme svoje poznatky převést do praxe. Přitom to vůbec není těžké, stačí jen znát „obecný vzorec“ a vědět, mezi kterými potravinami vybírat! A výběr vhodných potravin, i těch bezlepkových, je v dnešní době opravdu velký. I bezlepkové vaření může být praktické, rychlé a především – výsledky stojí za to! Pochutnejte si na skvělých zeleninových polévkách, králičím guláši, krůtím plátku na houbách, pečeném kapru s křenem, bramborových lívancích, celerových řízečcích, cizrnových placičkách se zeleninou, beskydské pohance, bezlepkových langoších nebo křehkých jablkových muffinech.