76%
Škola kuchařských technik - přes 700 klasických kuchařských technik metodou krok za krokem
Nakladatel: | Euromedia Group |
ISBN: | 978-80-249-2594-3 |
EAN: | 9788024925943 |
Termín: | 13.11.2014 |
Pořadí vydání: | 1. |
Jazyk: | čeština |
Překladatel: | Jitka Rákosníková |
Rozsah (počet stran): | 352 |
Formát (výška x šířka): | 276 x 216 mm |
Vazba: | vázaná |
Materiál: | kniha |
Anotace
Přes 700 kuchařských technik metodou krok za krokem, jak je vyučuje institut klasických disciplín francouzské kuchyně Le Cordon Bleu, vám pokaždé zaručí úspěch v kuchyni. Nikdy nic nezkazíte. Výjimečnou, v kuchyni nepostradatelnou kuchařku vytvořili nejlepší šéfkuchaři, ale měli přitom na mysli ty, kdo vaří doma. 2000 exkluzivních fotografií napomůže k výběru těch nejlepších surovin, k jejich efektivní přípravě, jak nejlépe a mnoha způsoby uvařit či upéci a také naservírovat způsobem, na který se budou sbíhat sliny.