76%

Škola kuchařských technik - přes 700 klasických kuchařských technik metodou krok za krokem

978-80-249-2594-3
978-80-249-2594-3
Autoři:, Eric Treuille
Originál:Le Cordon Bleu - The Cook´s Bible
Jazyk (původní knihy):Jazyk vydání angličtina angličtina
Zkuste koupit knihu na KOSMAS.czPřidat komentářPřidat recenziPřidat odkazPřidat obálkuPřidat inzerát na knihu do bazaru
978-80-249-2594-3
978-80-249-2594-3
Nakladatel:Euromedia Group
ISBN:978-80-249-2594-3
EAN:9788024925943
Termín:
Pořadí vydání:1.
Jazyk:Jazyk vydání čeština čeština
Překladatel:Jitka Rákosníková
Rozsah (počet stran):352
Formát (výška x šířka):276 x 216 mm
Vazba:vázaná
Materiál:kniha

Anotace

Přes 700 kuchařských technik metodou krok za krokem, jak je vyučuje institut klasických disciplín francouzské kuchyně Le Cordon Bleu, vám pokaždé zaručí úspěch v kuchyni. Nikdy nic nezkazíte. Výjimečnou, v kuchyni nepostradatelnou kuchařku vytvořili nejlepší šéfkuchaři, ale měli přitom na mysli ty, kdo vaří doma. 2000 exkluzivních fotografií napomůže k výběru těch nejlepších surovin, k jejich efektivní přípravě, jak nejlépe a mnoha způsoby uvařit či upéci a také naservírovat způsobem, na který se budou sbíhat sliny.

Žánr a kategorie knihy Škola kuchařských technik - přes 700 klasických kuchařských technik metodou krok za krokem

Naučná » Medicína