64%
Technologie sacharidů
Nakladatel: | Mendelova univerzita v Brně |
ISBN: | 978-80-7509-022-5 |
EAN: | 9788075090225 |
Termín: | 27.08.2014 |
Pořadí vydání: | 1. |
Jazyk: | čeština |
Rozsah (počet stran): | 158 |
Formát (výška x šířka): | 297 x 210 mm |
Vazba: | měkké desky, lepená brožura oříznutá po třech stranách |
Materiál: | kniha |
Anotace
Skriptum je určeno studentům oboru Technologie potravin. Je zde stručně shrnuto rozdělení sacharidů z pohledu jejich potravinářského vyuřití. Charakterizovány jsou požadavky na technologickou kvalitu hlavních surovin používaných pro výrobu výrobků z brambor, škrobu včetně modifikovaných, cukru a čokoládových a nečokoládových cukrovinek. Popsány jsou technologie jednotlivých výrob včetně charakteristiky výrobků.
Žánr a kategorie knihy Technologie sacharidů
Učebnice » Učebnice pro vysoké školy |