64%

Technologie sacharidů

Technologie sacharidů
Technologie sacharidů
Jazyk (původní knihy):Jazyk vydání čeština čeština
Zkuste koupit knihu na KOSMAS.czPřidat komentářPřidat recenziPřidat odkazPřidat obálkuPřidat inzerát na knihu do bazaru
Technologie sacharidů
Technologie sacharidů
Nakladatel:Mendelova univerzita v Brně
ISBN:978-80-7509-022-5
EAN:9788075090225
Termín:
Pořadí vydání:1.
Jazyk:Jazyk vydání čeština čeština
Rozsah (počet stran):158
Formát (výška x šířka):297 x 210 mm
Vazba:měkké desky, lepená brožura oříznutá po třech stranách
Materiál:kniha

Anotace

Skriptum je určeno studentům oboru Technologie potravin. Je zde stručně shrnuto rozdělení sacharidů z pohledu jejich potravinářského vyuřití. Charakterizovány jsou požadavky na technologickou kvalitu hlavních surovin používaných pro výrobu výrobků z brambor, škrobu včetně modifikovaných, cukru a čokoládových a nečokoládových cukrovinek. Popsány jsou technologie jednotlivých výrob včetně charakteristiky výrobků.

Žánr a kategorie knihy Technologie sacharidů

Učebnice » Učebnice pro vysoké školy