63%
Možnosti snížení obsahu oxidu siřičitého v technologii révových vín
Nakladatel: | Mendelova univerzita v Brně |
ISBN: | 978-80-7375-924-7 |
EAN: | 9788073759247 |
Termín: | 12.12.2013 |
Pořadí vydání: | 1. |
Jazyky: | čeština |
angličtina | |
Rozsah (počet stran): | 50 |
Formát (výška x šířka): | 250 x 175 mm |
Vazba: | měkké desky, lepená brožura oříznutá po třech stranách |
Materiál: | kniha |
Edice: | Folia Mendelovy univerzity v Brně: edice původních vědeckých prací a monografií |
Anotace
Možnosti snížení obsahu oxidu siřičitého v technologii révových vín - The possibilities of sulfur dioxide reduction in wine technology.
Žánr a kategorie knihy Možnosti snížení obsahu oxidu siřičitého v technologii révových vín
Učebnice » Učebnice pro vysoké školy |