63%

Možnosti snížení obsahu oxidu siřičitého v technologii révových vín

Možnosti snížení obsahu oxidu siřičitého v technologii révových vín
Možnosti snížení obsahu oxidu siřičitého v technologii révových vín
Autor:
Podtitul:The possibilities of sulfur dioxide reduction in wine technology
Jazyk (původní knihy):Jazyk vydání čeština čeština
Zkuste koupit knihu na KOSMAS.czPřidat komentářPřidat recenziPřidat odkazPřidat obálkuPřidat inzerát na knihu do bazaru
Možnosti snížení obsahu oxidu siřičitého v technologii révových vín
Možnosti snížení obsahu oxidu siřičitého v technologii révových vín
Nakladatel:Mendelova univerzita v Brně
ISBN:978-80-7375-924-7
EAN:9788073759247
Termín:
Pořadí vydání:1.
Jazyky:Jazyk vydání čeština čeština
Jazyk vydání angličtina angličtina
Rozsah (počet stran):50
Formát (výška x šířka):250 x 175 mm
Vazba:měkké desky, lepená brožura oříznutá po třech stranách
Materiál:kniha
Edice:Folia Mendelovy univerzity v Brně: edice původních vědeckých prací a monografií

Anotace

Možnosti snížení obsahu oxidu siřičitého v technologii révových vín - The possibilities of sulfur dioxide reduction in wine technology.

Žánr a kategorie knihy Možnosti snížení obsahu oxidu siřičitého v technologii révových vín

Učebnice » Učebnice pro vysoké školy