61%
Vybrané kapitoly z hotelnictví a gastronomie
Nakladatel: | Wolters Kluwer ČR, a. s. |
ISBN: | 978-80-7478-498-9 |
EAN: | 9788074784989 |
Termín: | 15.06.2014 |
Pořadí vydání: | 1. |
Jazyk: | čeština |
Rozsah (počet stran): | 156 |
Vazba: | měkké desky, lepená brožura oříznutá po třech stranách |
Materiál: | kniha |
Anotace
Odborná publikace s podtitulem Gastronomické služby vychází jako první svazek série věnované problematice hotelnictví a gastronomie. Cílem této série je nejen publikovat moderní teoretické i praktické poznatky z oblasti realizace ubytovacích a gastronomických služeb, což by mělo přispět ke zvýšení konkurenceschopnosti podniků daného odvětví, ale také otevřít prostor pro inovaci stávajících ubytovacích a gastronomických provozů a následně rozvoj celého odvětví Hospitality.
Žánr a kategorie knihy Vybrané kapitoly z hotelnictví a gastronomie
Odborná a technická literatura » Podnikání » Management |