63%

Výroba potravin rostlinného původu

978-80-7454-278-7
978-80-7454-278-7
Autor:
Podtitul:Zpracování obilovin
Jazyk (původní knihy):Jazyk vydání čeština čeština
Zkuste koupit knihu na KOSMAS.czPřidat komentářPřidat recenziPřidat odkazPřidat obálkuPřidat inzerát na knihu do bazaru
978-80-7454-278-7
978-80-7454-278-7
Nakladatel:Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
ISBN:978-80-7454-278-7
EAN:9788074542787
Termín:
Pořadí vydání:1.
Jazyk:Jazyk vydání čeština čeština
Rozsah (počet stran):304
Vazba:měkké desky, brožura sešitá drátěnou sponkou
Materiál:kniha

Anotace

Skriptum je určeno zejména pro studenty bakalářského a navazujícího magisterského stupně studia ve studijním programu Chemie a technologie potravin. Je základním studijním materiálem pro výuku předmětů Potravinářská technologie a biotechnologie I (bakalářský stupeň studijního programu Chemie a technologie potravin), Technologie výroby potravin rostlinného původu I (navazující magisterský stupeň oboru Technologie potravin) a Speciální potravinářská technologie II (navazující magisterský stupeň oborů Technologie tuků, detergentů a kosmetiky a Chemie potravin a bioaktivních látek).

Žánr a kategorie knihy Výroba potravin rostlinného původu

Učebnice » Učebnice pro vysoké školy