56%

Mlékárenská technologie I.

978-80-7454-254-1
978-80-7454-254-1
Autor:
Jazyk (původní knihy):Jazyk vydání čeština čeština
Zkuste koupit knihu na KOSMAS.czPřidat komentářPřidat recenziPřidat odkazPřidat obálkuPřidat inzerát na knihu do bazaru
978-80-7454-254-1
978-80-7454-254-1
Nakladatel:Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
ISBN:978-80-7454-254-1
EAN:9788074542541
Termín:
Pořadí vydání:1.
Jazyk:Jazyk vydání čeština čeština
Rozsah (počet stran):260
Vazba:měkké desky, brožura sešitá drátěnou sponkou
Materiál:kniha

Anotace

Skriptum je primárně určeno zejména pro studenty bakalářského a navazujícího magisterského stupně studia ve studijním programu Chemie a technologie potravin. Je základním studijním materiálem pro výuku předmětů Potravinářská technologie a biotechnologie II (bakalářský stupeň studijního programu Chemie a technologie potravin), Technologie výroby potravin živočišného původu II (navazující magisterský stupeň oboru Technologie potravin) a Speciální potravinářská technologie I (navazující magisterský stupeň oborů Technologie tuků, detergentů a kosmetiky a Chemie potravin a bioaktivních látek).

Žánr a kategorie knihy Mlékárenská technologie I.

Učebnice » Učebnice pro vysoké školy