78%

Antimicrobial activity of non-traditional monoacylglycerols

978-80-7454-226-8
978-80-7454-226-8
Autor:
Podtitul:Doctoral Thesis Summary
Jazyk (původní knihy):Jazyk vydání čeština čeština
Zkuste koupit knihu na KOSMAS.czPřidat komentářPřidat recenziPřidat odkazPřidat obálkuPřidat inzerát na knihu do bazaru
978-80-7454-226-8
978-80-7454-226-8
Nakladatel:Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
ISBN:978-80-7454-226-8
EAN:9788074542268
Termín:
Pořadí vydání:1.
Jazyk:Jazyk vydání angličtina angličtina
Rozsah (počet stran):38
Vazba:měkké desky, brožura sešitá drátěnou sponkou
Materiál:kniha

Anotace

Limiting or preventing the growth of undesirable microbial flora in food products is one of the main goals of food microbiology. A number of preservation methods are designed to extend the shelf-life of foods by reducing the microbial growth and new antimicrobials are still examined. Monoacylglycerols are naturally occurring compounds with inhibitory activity against various microorganisms and they seem to be an attractive choice since they could serve as antimicrobials and they could even improve functional properties of foods.

Žánr a kategorie knihy Antimicrobial activity of non-traditional monoacylglycerols

Učebnice » Učebnice pro vysoké školy