74%

Sýry – Zlín – 2012

Autor:
Podtitul:Perspektivy výroby sýrů a hodnocení jejich jakosti
Jazyk (původní knihy):Jazyk vydání čeština čeština
Zkuste koupit knihu na KOSMAS.czPřidat komentářPřidat recenziPřidat odkazPřidat obálkuPřidat inzerát na knihu do bazaru

Obsah

1. Současný stav a perspektivy výroby sýrů v ČR. Informace ze zasedání mezinárodní mlékárenské federace IDF konané v JAR. Ing. Jiří Kopáček, CSc. předseda Českomoravského mlékárenského svazu, ČR
2. Nutriční aspekty konzumace mléčných výrobků. Prof. MVDr. Lenka Vorlová, Ph.D, Veterinární a Farmaceutická Univerzita Brno, Ústav hygieny a
technologie mléka, ČR
3. Vývoj jakosti polotvrdých sýrů v průběhu jejich zrání. doc. Ing. František Buňka, Ph.D., Ústav technologie a mikrobiologie potravin UTB ve Zlíně, ČR
4. Technologické faktory ovlivňující jakost sýrů, vady sýrů. Ing. Jiří Kopáček, CSc. předseda Českomoravského mlékárenského svazu
5. Metody hodnocení textury sýrů, doc. Ing. Jiří Štětina, CSc., Vysoká škola chemicko technologická v Praze, Ústav mléka, tuku a kosmetiky, ČR
6. Základní a doplňkové kultury pro výrobu polotvrdých a tvrdých sýrů. Ing. Vladimír Dráb, CSc., Výzkumný ústav mlékárenský Praha, Česká sbírka mléčných mikroorganismů CCDM, ČR
7. Ekologické zemědělství, problematika biopotravin a filosofie konzumenta. Prof. Josef Dlouhý, Former Director of Science, University in Uppsala,
Švédsko
8. Rozvoj výroby ovčích a kozích syrov v rámci agroturistiky v Slovenskej republike, Ing. Karol Herian, CSc., Fakulta biotechnológie a potravinárstva SPU v Nitre, Slovenská republika

Nakladatel:Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
ISBN:978-80-7454-231-2
EAN:9788074542312
Termín:
Pořadí vydání:1.
Jazyk:Jazyk vydání čeština čeština
Rozsah (počet stran):73
Materiál:CD

Anotace

Sborník konference.

Žánr a kategorie knihy Sýry – Zlín – 2012

Učebnice » Učebnice pro vysoké školy
Odborná a technická literatura