100 nejlepších těstovinových pokrmů
Obsah
V této knize najdete soubor 100 nejlepších těstovinových receptů od Annabel Karmel, zařazeny jsou oddíly věnované těstovinám pro kojence (je to skvělý způsob, jak dítě seznámit s pevnou stravou), batolata (z těstovin lze připravit fantastickou „záložní“ večeři), starší děti i celou rodinu.
Nakladatel: | Anag |
ISBN: | 978-80-7263-746-1 |
EAN: | 978807263746 |
Termín: | 16.05.2012 |
Pořadí vydání: | 1. |
Místo: | Olomouc |
Jazyk: | čeština |
Překladatel: | Růžena Pokorná |
Rozsah (počet stran): | 152 |
Formát (výška x šířka): | 190 x 195 mm |
Vazba: | vázaná |
Materiál: | kniha |
Anotace
Těstoviny jsou chutné a výživné a snadno a rychle se připravují. Není divu, že si je oblíbí celá rodina. V této knize najdete soubor 100 nejlepších těstovinových receptů od Annabel Karmel, zařazeny jsou oddíly věnované těstovinám pro kojence (je to skvělý způsob, jak dítě seznámit s pevnou stravou), batolata (z těstovin lze připravit fantastickou „záložní“ večeři), starší děti i celou rodinu. Annabel Karmel si poradí i s vybíravými jedlíky. V knize 100 nejlepších těstovinových pokrmů také najdete tipy, jak připravit jídlo tak, aby si na něm pochutnalo i vybíravé dítě, což vám usnadní život. Srozumitelné a přehledné zpracování receptů. Barevné fotografie, snadné návody, jasné značení doby vaření a přípravy a symboly, které se v celé knize vyskytují, pomáhají rozlišit, jaké recepty jsou pro kojence a malé děti nejvhodnější. Podle této skvělé kuchařky může vařit každá rodina.
Žánr a kategorie knihy 100 nejlepších těstovinových pokrmů
Zdraví a životní styl » Zdraví » Zdravá, štíhlá kuchyně |