77%

Metody a kriteria pro ověřování autenticity potravin a potravinářských surovin

Metody a kriteria pro ověřování autenticity potravin a potravinářských surovin
Metody a kriteria pro ověřování autenticity potravin a potravinářských surovin
Jazyk (původní knihy):Jazyk vydání čeština čeština
Zkuste koupit knihu na KOSMAS.czPřidat komentářPřidat recenziPřidat odkazPřidat obálkuPřidat inzerát na knihu do bazaru
Metody a kriteria pro ověřování autenticity potravin a potravinářských surovin
Metody a kriteria pro ověřování autenticity potravin a potravinářských surovin
Nakladatel:KEY Publishing s.r.o.
ISBN:978-80-7418-124-5
EAN:9788074181245
Termín:
Pořadí vydání:1.
Jazyk:Jazyk vydání čeština čeština
Rozsah (počet stran):127
Vazba:měkké desky, lepená brožura oříznutá po třech stranách
Materiál:kniha

Anotace

Autenticita potravin, metody detekce falšování, obecné trendy ve falšování potravin a potravních doplňků jsou témata nepochybně aktuální jak pro odborníky, tak pro laickou veřejnost. Jedním z cílů projektu financovaného Národní agenturou pro Zemědělský výzkum bylo kromě vyhledávání aktuálních problémů v oblasti autenticity potravin a potravních doplňků také šířit informace a přispět ke zvyšování odborných kompetencí kontrolní sféry a zejména také zlepšit orientaci spotřebitelů. Poučený a znalý zákazník se nenechá tak snadno oklamat a společně s poctivými výrobci, dovozci a prodejci může napomoci k dalšímu zlepšování autenticity a kvality potravin a potravních doplňků na tuzemském trhu.

Žánr a kategorie knihy Metody a kriteria pro ověřování autenticity potravin a potravinářských surovin

Domov a zahrada » Zahrada » Všeobecné a ostatní