84%

Dvanáct chutí roku

978-80-249-1664-4
978-80-249-1664-4
Autor:
Podtitul:Čtyřchodová menu od ledna až do prosince
Jazyk (původní knihy):Jazyk vydání čeština čeština
Zkuste koupit knihu na KOSMAS.czPřidat komentářPřidat recenziPřidat odkazPřidat obálkuPřidat inzerát na knihu do bazaru
978-80-249-1664-4
978-80-249-1664-4
Nakladatel:Euromedia Group
ISBN:978-80-249-1664-4
EAN:9788024916644
Termín:
Pořadí vydání:1.
Jazyk:Jazyk vydání čeština čeština
Rozsah (počet stran):176
Formát (výška x šířka):297 x 210 mm
Vazba:vázaná
Materiál:kniha

Anotace

S velkou invencí proměňuje šéfkuchař hotelu Aquapalace tradiční českou kuchyni, aby byla srovnatelná se špičkovou gastronomií. Pečený bažant, škvarkové placky, zvěřinový vývar, vepřový guláš, kyselo, kaldoun či husí játra v jeho současné úpravě jsou neopakovatelným chuťovým zážitkem, který si můžeme připravit bez problémů i doma z dostupných surovin, sezonní zeleniny, ovoce a čerstvých bylinek. Pod taktovkou sommeliera doporučuje ke každému jídlu nejvhodnější nápoj.

Žánr a kategorie knihy Dvanáct chutí roku

Naučná » Medicína