67%
Nutriční hodnota bramborových hlíz a vlivy působící na její změny
Nakladatel: | Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
ISBN: | 978-80-7454-098-1 |
EAN: | 9788074540981 |
Termín: | 21.09.2011 |
Pořadí vydání: | 1. |
Jazyk: | čeština |
Rozsah (počet stran): | 50 |
Vazba: | měkké desky, brožura sešitá drátěnou sponkou |
Materiál: | kniha |
Anotace
Dizertační práce se zabývá problematikou změn nutričních hodnot bramborových hlíz. Cílem práce bylo zjistit vliv odrůdové skladby, resp. varného typu, doby skladování, kulinářské a technologické úpravy brambor na jejich nutriční hodnotu. U sedmi vybraných odrůd brambor byly zjištěny hodnoty vlhkosti, popela, celkových dusíkatých látek, aminokyselin, škrobu, celkového fosforu v hlíze a ve škrobu.
Žánr a kategorie knihy Nutriční hodnota bramborových hlíz a vlivy působící na její změny
Učebnice » Učebnice pro vysoké školy |