65%

Zabezpečení výživy a stravování obyvatelstva v krizových stavech

978-80-7454-100-1
978-80-7454-100-1
Jazyk (původní knihy):Jazyk vydání čeština čeština
Zkuste koupit knihu na KOSMAS.czPřidat komentářPřidat recenziPřidat odkazPřidat obálkuPřidat inzerát na knihu do bazaru
978-80-7454-100-1
978-80-7454-100-1
Nakladatel:Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
ISBN:978-80-7454-100-1
EAN:9788074541001
Termín:
Pořadí vydání:1.
Jazyk:Jazyk vydání čeština čeština
Rozsah (počet stran):40
Vazba:měkké desky, brožura sešitá drátěnou sponkou
Materiál:kniha

Anotace

Cílem předložené dizertační práce bylo navrhnout možné způsoby zajištění stravování obyvatelstva v krizových stavech. Dalším cílem bylo zkoumání vlivu skladovacích podmínek na nutriční a senzorickou jakost sterilovaných hotových pokrmů, jakožto součást navrhovaných dávek potravin. Při řešení prvního cíle byly sestaveny jídelní lístky, které byly následně nutričně hodnoceny pomocí programu Vyhodnocení výživy verze 2.0. Pro analýzy sterilovaných hotových pokrmů byly použity chemické (obsah sušiny, celkových dusíkatých látek, amoniaku, aminokyselin), mikrobiologické a senzorické metody (párová porovnávací zkouška, pořadová zkouška, hodnocení s použitím stupnice).

Žánr a kategorie knihy Zabezpečení výživy a stravování obyvatelstva v krizových stavech

Učebnice » Učebnice pro vysoké školy