92%

Bible šéfkuchaře – Maso a zvěřina

Bible šéfkuchaře – Maso a zvěřina
Bible šéfkuchaře – Maso a zvěřina
Zkuste koupit knihu na KOSMAS.czPřidat komentářPřidat recenziPřidat odkazPřidat obálkuPřidat inzerát na knihu do bazaru
Bible šéfkuchaře – Maso a zvěřina
Bible šéfkuchaře – Maso a zvěřina
Nakladatel:SVOJTKA&Co.
ISBN:978-80-256-0420-5
EAN:9788025604205
Termín:
Pořadí vydání:1.
Jazyk:Jazyk vydání čeština čeština
Rozsah (počet stran):320
Formát (výška x šířka):300 x 230 mm
Vazba:vázaná
Materiál:kniha

Anotace

Podle čeho poznáme kvalitní maso? Jak ho správně uchovávat? Jaký vliv má na chuť zvěřiny původ a potrava zvěře a také způsob ošetření úlovku? V rozsáhlé lexikonové části této publikace najdete všechny základní informace o jatečném dobytku, drůbeži a zvěřině: od vepřového a hovězího masa přes domácí drůbež a pernatou zvěřinu až po maso kančí či jelení. Rady pro kuchaře obsahují praktické postupy při úpravě masa, jeho vykosťování, porcování, marinování, solení, uzení a rovněž možné způsoby tepelné úpravy. Postup při zvlášť náročných úkonech je zde názorně vysvětlen krok za krokem. Tato bohatě ilustrovaná encyklopedie obsahuje mnoho odborných informací a poutavých reportáží a je založena na nejnovějších poznatcích vědy i gastronomie.

Žánr a kategorie knihy Bible šéfkuchaře – Maso a zvěřina

Naučná » Medicína