70%
Zavařujeme ovoce a zeleninu
Obsah
Vše o konzervování ovoce a zeleniny. Jak nejlépe využít úrodu. Správné postupy k uchování vitaminů a minerálních látek. Sušení, zmrazování, sterilování ovoce, zeleniny a hub. Více naž 400 návodů včetně receptů vhodných pro diabetiky. Způsoby konzervace masa a hotových jídel.
Nakladatel: | Ottovo nakladatelství |
EAN: | 9788073608521 |
Termín: | 2009 |
Jazyk: | čeština |
Rozsah (počet stran): | 168 |
Formát (výška x šířka): | 148 x 210 mm |
Vazba: | brožovaná |
Materiál: | kniha |
Anotace
Vše o konzervování ovoce a zeleniny. Jak nejlépe využít úrodu. Správné postupy k uchování vitaminů a minerálních látek. Sušení, zmrazování, sterilování ovoce, zeleniny a hub. Více naž 400 návodů včetně receptů vhodných pro diabetiky. Způsoby konzervace masa a hotových jídel.