Houbová kuchařka – žampiony, lišky, hřiby
Obsah
Zajímavé recepty na přípravu houbových pokrmů, polévek, salátů, vegetariánských jídel, kombinací s těstovinami, rýží, masem, rybami a mořskými plody doplňují údaje o nutriční a energetické hodnotě.
Nakladatel: | GRADA Publishing |
ISBN: | 978-80-247-2458-4 |
EAN: | 9788024724584 |
Termín: | 2008 |
Pořadí vydání: | 1. |
Jazyk: | čeština |
Překladatel: | Zdenka Svěráková |
Rozsah (počet stran): | 96 |
Formát (výška x šířka): | 210 x 140 mm |
Vazba: | brožovaná |
Materiál: | kniha |
Anotace
''Rostou?'' - v létě a na podzim jedna z nejčastějších otázek. Ale jak potom zdravě a chutně zpracovat houbařské ''úlovky'' či nákupy v obchodě, které v poslední době přinášejí stále širší nabídku čerstvých hub? Přinášíme vám 102 nejlepších receptů jak použít houby do polévek, salátů, jak připravit vegetariánská jídla, jak houby kombinovat s těstovinami i rýží, s masem a dokonce i s rybami a mořskými plody. Co třeba zkusit liškové muffiny, žampiony plněné vlašskými ořechy, houbové rizoto či kuře plněné houbami?Všechny recepty jsou doplněny údaji o nutriční a energetické hodnotě.
Žánr a kategorie knihy Houbová kuchařka – žampiony, lišky, hřiby
Zdraví a životní styl » Kuchařky a nápoje » Ostatní kuchařky |