84%

Základní principy výroby tavených sýrů

978-80-7375-336-8
978-80-7375-336-8
Jazyk (původní knihy):Jazyk vydání čeština čeština
Zkuste koupit knihu na KOSMAS.czPřidat komentářPřidat recenziPřidat odkazPřidat obálkuPřidat inzerát na knihu do bazaru
978-80-7375-336-8
978-80-7375-336-8
Nakladatel:Mendelova univerzita v Brně
ISBN:978-80-7375-336-8
EAN:9788073753368
Termín:
Pořadí vydání:1.
Jazyk:Jazyk vydání čeština čeština
Rozsah (počet stran):70
Vazba:měkké desky, lepená brožura oříznutá po třech stranách
Materiál:kniha

Anotace

Základní principy výroby tavených sýrů.

Žánr a kategorie knihy Základní principy výroby tavených sýrů

Učebnice » Učebnice pro vysoké školy