68%
Klobásy, salámy, paštiky
Nakladatel: | GRADA Publishing |
ISBN: | 978-80-247-2285-6 |
EAN: | 9788024722856 |
Termín: | 2007 |
Pořadí vydání: | 1. |
Jazyk: | čeština |
Rozsah (počet stran): | 156 |
Formát (výška x šířka): | 210 x 160 mm |
Vazba: | brožovaná |
Materiál: | kniha |
Anotace
Práce na přípravě domácích masných výrobků vás bude nejen bavit, ale navíc budete mít jistotu, co do nich dáváte. A jak budou chutnat (nejen vám)!Bernhard Gahm je v německu uznávaným odborníkem a autorem knih. Zde vám přináší 63 osvědčených receptů, které ukazují, co lze doma vyrobit z hovězího, vepřového, jehněčího, kozího, drůbežího masa a ze zvěřiny: Vyzkoušejte salámy, párky, klobásy, jelita, jaternice, uzení, nasolování, plnění do střev nebo konzerv. Kromě toho kniha obsahuje návod, jak připravit šťavnaté uzené maso, šunku, chutné huspeniny a paštiky.
Žánr a kategorie knihy Klobásy, salámy, paštiky
Zdraví a životní styl » Kuchařky a nápoje » Ostatní kuchařky | |
Zdraví a životní styl » Kuchařky a nápoje » Pohostinství |