Anotace
Rychle něco dobrého!To není problém, máte-li dobrou pánev. Podle chuti a nálady kombinujte zeleninu a vajíčka, maso a ryby, brambory, těstoviny a rýži. Nakrájejte všechno na malé kousky, dejte na pánev správný tuk a začněte smažit. I tady se opět ukazuje veliká rozmanitost. Můžete krátce opékat a míchat na pánvi, dusit i vařit – podle přísad a chuti. Na úvodních stránkách najdete základní informace o pánvích a krátký přehled možných způsobů pečení na pánvi. A můžete začít! Ochutnejte ovčí sýr v křupavém těstíčku, rychlou zeleninu s citrónovým kuskusem, jemné rolády ve špenátu nebo třeba jemné filé s jablky a šalotkou. Dýně s tyrolskou slaninou nebo hovězí maso s fazolemi jsou nádherně šťavnaté. Kdo má rád sladké, najde v poslední kapitole plněná jablka s pomerančovou zabaione, jemné čokoládové omeletky nebo báječnou omáčku z manga.
Žánr a kategorie knihy 50 receptů pro 1 pánev