Kyseliny a zásady
Nakladatel: | Anag |
ISBN: | 978-80-7263-531-3 |
EAN: | 9788072635313 |
Termín: | 29.04.2009 |
Pořadí vydání: | 1. |
Jazyk: | čeština |
Rozsah (počet stran): | 120 |
Vazba: | brožovaná |
Materiál: | kniha |
Anotace
Herman Aihara v této knize pečlivě studuje stav kyselin a zásad v těle a jejich vzájemné souvislosti. Svou pozornost zaměřuje na sjednocení západního pojetí kyselin a zásad a východních znalostí principu JIN a JANG, se kterým pracuje makrobiotika. Kniha vám pomůže osvětlit význam rovnováhy kyselin a zásad v těle a jejich vliv na fungování lidského organismu, poradí vám se správnou skladbou potravy a s orientací mezi kyselinotvornými a zásadotvornými potravinami na základě uvedených tabulek s určujícími hodnotami a nabídne zajímavé tipy pro zdraví a vitalitu. Jedná se o jedinečnou knihu, jíž bylo po světě prodáno na 170 000 výtisků.