Grilování masa, ryb, zeleniny
Obsah
V knize naleznete více než 130 v praxi ověřených receptů na přípravu masa, ryb, vegetariánských jídel, příloh i omáček. Seznámí vás také s druhy grilů - plynových, elektrických i klasických na dřevěné uhlí - a způsoby jejich používání.
Nakladatel: | GRADA Publishing |
ISBN: | 80-247-1486-8 |
EAN: | 9788024714868 |
Termín: | 28.02.2006 |
Pořadí vydání: | 1. |
Místo: | Praha |
Jazyk: | čeština |
Rozsah (počet stran): | 128 |
Formát (výška x šířka): | 230 x 170 mm |
Vazba: | brožovaná |
Materiál: | kniha |
Anotace
Nové nápady pro váš pestrý gril a pro pořádání barbecue.• mnoho tipů z praxe• 10 zlatých pravidel pro zdařilou oslavu• seznam pro správnou organizaci gril party• více než 130 receptů pro přípravu masa, ryb, zeleniny, ovoce, sýrů, chleba, salátů, příloh, dipů a omáčekVše co potřebuje znát milovník grilování.Oblíbené grilování se začíná měnit - už negrilujeme jen vepřové maso nebo uzeniny, ale zkoušíme takto připravit i další lahůdky. V této knize naleznete více než 130 v praxi ověřených receptů na přípravu masa, ryb, vegetariánských jídel, příloh i omáček. Seznámíme vás také s druhy grilů - plynových, elektrických i klasických, na dřevěné uhlí, a způsoby jejich používání. Podle 10 zlatých pravidel snadno zvládnete přípravu grilování pro návštěvu. Kniha je celobarevná, s mnoha názornými fotografiemi.
Žánr a kategorie knihy Grilování masa, ryb, zeleniny
Zdraví a životní styl » Kuchařky a nápoje » Zdravá, štíhlá kuchyně | |
Zdraví a životní styl » Kuchařky a nápoje » Pohostinství |