74%
Metodika silažování čerstvého pivovarského mláta se sladovým květem
Nakladatel: | Mendelova univerzita v Brně |
ISBN: | 978-80-7375-147-0 |
EAN: | 9788073751470 |
Termín: | 01.08.2008 |
Pořadí vydání: | 1. |
Jazyk: | čeština |
Rozsah (počet stran): | 24 |
Vazba: | měkké desky, lepená brožura oříznutá po třech stranách |
Materiál: | kniha |
Anotace
Předkládané doporučené metodické postupy vycházejí jak z vlastních získaných poznatků na základě modelových nádobových i provozních pokusů, tak i z dostupných literárních informací. Základním podkladem pro metodiku byly však výsledky provozních pokusů, které proběhly v letech 2005 až 2007. Příručka má za cíl přenos praktických výsledků a informací, získaných z realizovaných pokusů, do široké zemědělské praxe.
Žánr a kategorie knihy Metodika silažování čerstvého pivovarského mláta se sladovým květem
Učebnice » Učebnice pro vysoké školy |