Bible šéfkuchaře – Ovoce a zelenina
Nakladatel: | SVOJTKA&Co. |
ISBN: | 978-80-256-0153-2 |
EAN: | 9788025601532 |
Termín: | 04.11.2008 |
Pořadí vydání: | 1. |
Jazyk: | čeština |
Rozsah (počet stran): | 320 |
Formát (výška x šířka): | 300 x 230 mm |
Vazba: | vázaná |
Materiál: | kniha |
Anotace
Ovoce a zelenina dnes neodmyslitelně patří do zdravé mezinárodní kuchyně. V této rozsáhlé encyklopedické příručce najdete důležité informace o celé řadě nejrůznějších druhů ovoce a zeleniny: o jejich rozšíření, způsobu pěstování, využití v kuchyni a chuťových vlastnostech. Podrobné kapitoly věnované radám pro kuchaře s detailními sériemi fotografií přinášejí cenné náměty pro zpracování a přípravu ovoce a zeleniny. Kniha se zabývá i bylinkami a kořením, které doplňují a zintenzivňují vlastní chuť mnoha potravin. Nabízený přehled představuje důležité bylinky a koření mezinárodní kuchyně a zve nás ke vstupu do pestrého světa vůní a chutí.