83%

Technologie přípravy pokrmů 3

978-80-7373-032-1
978-80-7373-032-1
Autor:
Jazyk (původní knihy):Jazyk vydání čeština čeština
Zkuste koupit knihu na KOSMAS.czPřidat komentářPřidat recenziPřidat odkazPřidat obálkuPřidat inzerát na knihu do bazaru
978-80-7373-032-1
978-80-7373-032-1
Nakladatel:Fortuna
ISBN:978-80-7373-032-1
EAN:9788073730321
Termín:
Pořadí vydání:2. aktual.
Jazyk:Jazyk vydání čeština čeština
Rozsah (počet stran):88
Formát (výška x šířka):297 x 210 mm
Vazba:měkké desky, lepená brožura oříznutá po třech stranách
Materiál:kniha

Anotace

Třetí díl z pětidílné řady učebnic se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého.

Žánr a kategorie knihy Technologie přípravy pokrmů 3

Učebnice