70%
Farmářská výroba sýrů a kysaných mléčných výrobků IV.
Autor: | Kolektiv autorů |
Jazyk (původní knihy): | čeština |
Nakladatel: | Mendelova univerzita v Brně |
ISBN: | 978-80-7375-057-2 |
EAN: | 9788073750572 |
Termín: | 07.06.2007 |
Pořadí vydání: | 1. |
Jazyk: | čeština |
Rozsah (počet stran): | 52 |
Vazba: | měkké desky, lepená brožura oříznutá po třech stranách |
Materiál: | kniha |
Anotace
Sborník referátů na téma vlastnosti, technologický postup výroby kozího, ovčího a kravského mléka, dále sýrů, olomouckých tvarůžků atd...
Žánr a kategorie knihy Farmářská výroba sýrů a kysaných mléčných výrobků IV.
Ostatní a nezařazené |