1-2-3 Zelenina
Obsah
Uvařit rychle a jednoduše opravdu dobré jídlo? Žádný problém. Tato kniha vás to naučí. Raz – dva – tři! A jídlo je na stole. Pravda, nestačí jen lusknout prsty, ale ve třech jednoduchých krocích dostanete návod, jak připravit třeba špenátové placičky se smetanou,krémovou špenátovou polévku, pórkové rizoto se sýrem, bramborovou pánev s ementálem, zapečené brambory s jarní cibulkou a spoustu dalších lahůdek.
Nakladatel: | Jan Vašut |
ISBN: | 978-80-7236-502-9 |
EAN: | 9788072365029 |
Termín: | 01.06.2007 |
Pořadí vydání: | 1 |
Místo: | Praha |
Jazyk: | čeština |
Rozsah (počet stran): | 80 |
Formát (výška x šířka): | 280 x 130 mm |
Vazba: | měkké desky, lepená brožura oříznutá po třech stranách |
Materiál: | kniha |
Edice: | 1-2-3 |
Anotace
Uvařit rychle a jednoduše opravdu dobré jídlo – to by člověk musel umět kouzlit! Žádný problém. Tato kniha vás to naučí. Raz – dva – tři! A jídlo je na stole. Pravda, nestačí jen lusknout prsty, ale ve třech jednoduchých krocích dostanete návod, jak připravit třeba… Špenátové placičky se smetanou (str. 18) Krémová špenátová polévka (str. 33)
Žánr a kategorie knihy 1-2-3 Zelenina
Zdraví a životní styl » Kuchařky a nápoje » Zdravá, štíhlá kuchyně |