78%
Bible domácího pečení
Nakladatel: | Euromedia Group |
ISBN: | 978-80-249-2666-7 |
Termín: | 08.12.2014 |
Pořadí vydání: | 2 |
Jazyk: | čeština |
Překladatel: | Brabcová,Blanka |
Rozsah (počet stran): | 760 |
Formát (výška x šířka): | 235 x 170 mm |
Vazba: | vázaná |
Materiál: | kniha |
Anotace
Již podruhé vychází kompletní „učebnice“ domácího pečení. Kromě klasického chleba nebo ciabatty si připravíte muffiny, challu, pizzu, vícezrnné chleby, žemle, bagely nebo briošky. U každého receptu autorka srozumitelně vysvětlila taje technologie a připojila finesy profesionálů. Nechybějí ani rady, které vyřeší všechny problémy: jak na dokonale vykynutém bochníku utvořit zářezy tak, aby neklesl. Jak odhadnout, kdy je těsto ideálně vykynuté. Jak poznat, kdy je chléb pečený, nebo jak zabránit přichycení spodní kůrky.