1-2-3 Těstoviny
Obsah
Uvařit rychle a jednoduše opravdu dobré jídlo – to by člověk musel umět kouzlit! Žádný problém. Tato kniha vás to naučí. Raz – dva – tři! A jídlo je na stole. Pravda, nestačí jen lusknout prsty, ale ve třech jednoduchých krocích dostanete návod, jak připravit třeba barevné nudle s kachními prsíčky, fusilli s ořechovou omáčkou, lasagne al forno, sýrové špecle se svíčkovou, farfalloni s lososovým krémem a spoustu dalších jídel. Publikace je doplněna lákavými barevnými vyobrazeními.
Nakladatel: | Jan Vašut |
ISBN: | 80-7236-501-0 |
Termín: | 22.06.2006 |
Pořadí vydání: | 1. |
Místo: | Praha |
Jazyk: | čeština |
Rozsah (počet stran): | 80 |
Formát (výška x šířka): | 280 x 130 mm |
Vazba: | měkké desky, brožura sešitá drátěnou sponkou |
Materiál: | kniha |
Edice: | 1-2-3 |
Anotace
Uvařit rychle a jednoduše opravdu dobré jídlo – to by člověk musel umět kouzlit! Žádný problém. Tato kniha vás to naučí. Raz – dva – tři! A jídlo je na stole.
Žánr a kategorie knihy 1-2-3 Těstoviny
Zdraví a životní styl » Kuchařky a nápoje » Národní, regionální kuchařky |