71%

The Diffusion of Food Culture in Europe from late eighteenth century to the present day

80-200-1325-3
80-200-1325-3
Autor:
Jazyk (původní knihy):Jazyk vydání čeština čeština
Zkuste koupit knihu na KOSMAS.czPřidat komentářPřidat recenziPřidat odkazPřidat obálkuPřidat inzerát na knihu do bazaru
80-200-1325-3
80-200-1325-3
Nakladatel:Academia
ISBN:80-200-1325-3
EAN:9788020013255
Termín:
Pořadí vydání:1
Jazyk:Jazyk vydání čeština čeština
Rozsah (počet stran):280
Vazba:brožovaná
Materiál:kniha

Anotace

Kniha shrnuje diskusní příspěvky z 8. symposia ICREFH (International Commission for Research into European Food History), které se uskutečnilo v roce 2003 v Praze. Autoři všech statí se zabývají tím, jak a proč se měnila kultura stravování v Evropě v průběhu posledních dvou století a kterými společenskými, hospodářskými a výchovnými faktory byly tyto změny ovlivněny.

Žánr a kategorie knihy The Diffusion of Food Culture in Europe from late eighteenth century to the present day

Naučná » Společenské vědy