71%
The Diffusion of Food Culture in Europe from late eighteenth century to the present day
Nakladatel: | Academia |
ISBN: | 80-200-1325-3 |
EAN: | 9788020013255 |
Termín: | 01.12.2005 |
Pořadí vydání: | 1 |
Jazyk: | čeština |
Rozsah (počet stran): | 280 |
Vazba: | brožovaná |
Materiál: | kniha |
Anotace
Kniha shrnuje diskusní příspěvky z 8. symposia ICREFH (International Commission for Research into European Food History), které se uskutečnilo v roce 2003 v Praze. Autoři všech statí se zabývají tím, jak a proč se měnila kultura stravování v Evropě v průběhu posledních dvou století a kterými společenskými, hospodářskými a výchovnými faktory byly tyto změny ovlivněny.
Žánr a kategorie knihy The Diffusion of Food Culture in Europe from late eighteenth century to the present day
Naučná » Společenské vědy |