86%

Základy konzervace potravin

Autor:
Zkuste koupit knihu na KOSMAS.czPřidat komentářPřidat recenziPřidat odkazPřidat obálkuPřidat inzerát na knihu do bazaru
Nakladatel:Mendelova univerzita v Brně
ISBN:978-80-7375-110-4
EAN:9788073751104
Termín:
Pořadí vydání:3. přeprac.
Jazyk:Jazyk vydání čeština čeština
Rozsah (počet stran):137
Vazba:měkké desky, lepená brožura oříznutá po třech stranách
Materiál:kniha

Anotace

Základy konzervace potravin jsou vstupním předmětem do odborné potravinářské části studia oboru. Jsou východiskem pro většinu potravinářských technologií, nabízejí orientaci v základních vlastnostech potravin a navozují pochopení hlavních potravinářských oborů a jejich teoretického i praktického ovládnutí.

Žánr a kategorie knihy Základy konzervace potravin

Učebnice » Učebnice pro vysoké školy