59%
Učebnice zavařování a konzervace
Nakladatel: | Fontána |
ISBN: | 80-86179-67-2 |
Termín: | 01.01.2001 |
Pořadí vydání: | 1. |
Jazyk: | čeština |
Rozsah (počet stran): | 232 |
Vazba: | pevné desky, plátěný potah, přebal |
Materiál: | kniha |
Anotace
Kniha se podrobně věnuje zpracování a konzervaci ovoce a zeleniny v domácích podmínkách. Zaměřuje se na způsoby, jak lze rychle, šetrně a ekonomicky zpracovat přebytek zahradní produkce, jak prodloužit trvanlivost, svěžest a nutriční hodnotu rychle se kazících plodů téměř až do nové sklizně. Do detailu se seznámíte s přípravou nálevů kompotů a sterilované zeleniny, se zvláštními sterilizačními re
Žánr a kategorie knihy Učebnice zavařování a konzervace
Naučná » Společenské vědy |